VERTIKAL

visuaaliset tietokannat

Sivistys- ja koulutuspalvelut

Olemme tuottaneet perusopetuksen, varhaiskasvatuksen ja lukioiden datasta visualisoidut tietokannat, jotka sisältävät kaikkien kuntien kaikki toiminta- ja taloustiedot. Lisäksi loimme ammatillisen, AMK:n, yliopistojen ja korkeakoulujen tiedoista tietokannan. Tiedot ovat käytössäsi 12 kuukauden lisenssillä.

POTTI

POTTI-tietokantaan on koottu kaikkien kuntien kaikki perusopetuksen tiedot siten, että voit hakea tietoja kunnittain ja maakunnittain sekä myös kuntakoon mukaan.

VATTI

VATTI-tietokantaan on koottu kaikkien kuntien kaikki varhaiskasvatuksen tiedot siten, että voit hakea tietoja kunnittain ja maakunnittain sekä myös kuntakoon mukaan.

KOTTI

KOTTI – tietokantaan on koottu ammatillisen ja yliopistokoulutuksen tiedot siten, että voit hakea tietoja mm. oppilaitoksittain, tutkinnoittain ja toimipisteittäin.

LUKKI

LUKKI-tietokantaan on koottu kaikkien kuntien kaikki lukioiden tiedot siten, että voit hakea tietoja kunnittain ja maakunnittain.

KITTI

KITTI-tietokantaan on koottu kaikkien kuntien kaikki kirjastojen tiedot siten, että voit hakea tietoja kunnittain ja maakunnittain.