Tilaa varhaiskasvatuksen palvelusetelin sääntökirja

VARHAISKASVATUKSEN PALVELUSETELIN SÄÄNTÖKIRJAMALLI ON VALMIS –
TILAA OMASI, HANKI LISENSSI

Vertikal on toteuttanut kuntien kanssa laajan palvelusetelin varhaiskasvatuksen sääntökirjan kehittämishankkeen, jonka tarkoituksena oli kehittää ja yhdenmukaistaa sääntökirjoja. Hankkeen veturikuntina toimivat Jyväskylä ja Turku, lisäksi mukana oli Kuntaliitto.

Sääntökirja ja asiakkaan opas ovat käytössänne vuosilisenssillä. Lisenssimallin taustalla on täysin uudenlainen toteutustapa.

Materiaaleja päivitetään jatkuvasti, useamman kerran vuodessa Vertikalin toimesta kuntien toiveiden ja aloitteiden pohjalta. Tekstit ja materiaalit ovat tekijänoikeuden piirissä eli niitä voi käyttää sellaisenaan vain lisenssin haltija. Tämän lisäksi kokonaisuutta täydennetään Asiakkaan oppaalla palvelusetelin käyttöön sekä mahdollisesti erillisellä oppaalla valvonnan toteuttamiseen.

Materiaalien lisäksi lisenssikunnilla on käytössään Vertikalin asiantuntijan tuki.

Palvelukokonaisuus on nimeltään PALSEmalli. Lisenssihinnat ovat kuntakoon mukaan seuraavat:

Lisenssi on aluksi voimassa vuoden 2022 loppuun, minkä jälkeen lisenssi on voimassa kalenterivuoden puolen vuoden irtisanomisajalla.

Lisenssi oikeuttaa materiaalien täyteen käyttöön. Lisenssi sisältää 4 tunnin asiantuntijatuen kalenterivuodessa.

Onko sinulla kysyttävää?

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää varhaiskasvatuksen palvelusetelin sääntökirjan käyttömahdollisuuksista teidän kunnassanne

Heidi Wartiainen
Kehittämispäällikkö
puh. +358 40 517 9288
heidi.wartiainen(at)vertikal.fi

Olen kiinnostunut tilaamaan palvelusetelimallin sääntökirjan

2 + 8 =