VERTIKAL

VERTIKAL

Varhaiskasvatuspalvelut

Varhaiskasvatuksen selvitykset
Tunnemme varhaiskasvatuksen toiminnan, joten tekemämme selvitykset ovat tarkkoja ja palvelun pedagogisia tavoitteita kunnioittavia. Selvityksien aiheita ovat mm. talous, johtaminen, palvelutarpeet sekä tuotteistus ja hinnoittelu.


VATTI – varhaiskasvatuksen visuaalinen tietokanta

Kaikki varhaiskasvatuksen toiminta- ja taloustiedot yhdessä visuaalisessa tietokannassa. Sen avulla voit tehdä vertailuja kunnittain, maakunnittain tai vaikka kuntakoon mukaan.

VATTI-tietokanta


Varhaiskasvatuksen palvelusetelin sääntökirjamalli

Yhteistyössä kuntien kanssa toteutettiin varhaiskasvatuksen palvelusetelin sääntökirjan kehittämis-hanke, jonka lopputuloksena kuntien eriävät sääntökirjat yhdenmukaistettiin.

Sääntökirjamalli


arviD – uudenlaista arviointia

arviD-arvioinnit mahdollistavat kattavat kyselyt lapsille, huoltajille ja henkilöstölle arviD-mallilla, jol-loin aivan pienimmätkin lapset saadaan mukaan ja eri vastaajaryhmien mielipiteitä voidaan verrata. Arvioinnit toteuttaa Piia Roos Oy.

www.arvid.fi


Juulia – varhaiskasvatuksen asiakastietojärjestelmä

Juulia on mobiiliratkaisu lasten ja henkilöstön läsnäolojen seuraamiseen. Tiedot saadaan suoraan sähköisiin päiväkirjoihin ja raportointi hoituu sähköisesti. Juulian toiminnot ovat integroitavissa jo käytössä oleviin muihin järjestelmiin.

www.juulia.fi


SPB – malli

SPB-malli on suoriteperusteinen ohjausjärjestelmä, jonka avulla toteutat tuotteistuksen ja kattavan johdon raportoinnin. SPB-malli toimii polkuna kohti itseohjautuvia päiväkoteja.

SPB-malli

Onko sinulla kysyttävää

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää varhaiskasvatus palveluidemme käyttömahdollisuuksista teidän kunnassanne

Heidi Wartiainen
Kehittämispäällikkö
puh. +358 40 517 9288
heidi.wartiainen(at)vertikal.fi