Varhaiskasvatus

VERTIKAL

VEO-palvelut

Vertikalin VEO-palvelut tarjoavat yksilöllistä ja ammattitaitoista ohjausta tukea tarvitseville lapsille ja lasten kanssa työskenteleville aikuisille. VEO-palveluiden avulla turvataan lasten tuen lainmukainen toteutuminen ja koko ryhmän laadukkaan pedagogiikan kehittäminen.

VEO-palvelut kunnille ja yksityisille palveluntarjoajille

Havainnointi ja arviointi: Autamme tunnistamaan lasten vahvuudet ja tuen tarpeet.

Yksilölliset opetussuunnitelmat ja vasut: Laadimme yksilöllisiä opetussuunnitelmia ja autamme tarvittavien asiakirjojen täytössä.

Ohjaus ja tuki: Tarjoamme ohjausta ja tukea sekä lapselle, huoltajille että varhaiskasvatuksen tiimeille.

Tiimityö: Teemme yhteistyötä päiväkotien ja muiden ammattilaisten kanssa varmistaaksemme saumattoman tuen toteutumisen.

Pyydä tarjous!

Varhaiskasvatuksen erityisopettajien mentorointi

Tarjoamme varhaiskasvatuksen erityisopettajien hyvinvointia tukevaa mentorointia Vertikalin VEO:n johdolla. Toteutamme mentoroinnit yksilöllisesti tai pienille ryhmille.

Tapaamisissa käymme pedagogista keskustelua, jaamme ideoita ja kehitämme osallistujien ammatillista osaamista.

Mentorointi sopii erityisen hyvin yksin työskenteleville ja vasta valmistuneille VEO:ille. Tapaamiset onnistuvat joustavasti Teamsin välityksellä tai kasvokkain lähitapaamisina.

Lue lisää

Asiakkaidemme kokemuksia

Miksi valita meidät?

Ammattitaitoiset erityisopettajat: Tiimimme koostuu ammattitaitoisista varhaiskasvatuksen erityisopettajista, jotka ovat erikoistuneet työskentelemään erilaisten kasvun ja oppimisen tarpeiden parissa.

Tuttu erityisopettaja: Varhaiskasvatuksen erityisopettajamme työskentelevät alueellisesti.

Yksilöllinen lähestymistapa: Jokainen lapsi on ainutlaatuinen, lähestymme jokaista lasta yksilöllisesti. Tavoitteenamme on tunnistaa lasten vahvuudet ja tuen tarpeet ja tarjota räätälöityjä ratkaisuja lapselle ja lapsiryhmälle.

Yhteistyö huoltajien kanssa: Sitoudumme vahvaan yhteistyöhön huoltajien kanssa ja edistämme lapsen tarvitseman tuen toteutumista myös kotona.

Tulokselliset menetelmät: Käytämme tehokkaita opetusmenetelmiä ja seuraamme tarkasti lapsen tuen toteutumista ja kehittämistä ryhmässä.

Joustavat työajat ja yhteydenpito: Erityisopettajamme työskentelevät etukäteen tehdyn suunnitelman mukaan. Työskentelymuotoja ovat mm. lähipäivät, etäpäivät ja tuntityöt tarpeenne mukaan. Joustava yhteydenpito sähköpostin ja puhelimen välityksellä on osa työtämme.

Ota yhteyttä

jounilahti

Jouni Lahti

hankkeet

puh. 040 5789 893

jouni.lahti(AT)vertikal.fi

Laura Ruuth

asiantuntija, varhaiskasvatus

puh. 044 088 8840

laura.ruuth(AT)vertikal.fi