VERTIKAL

VERTIKAL

Palvelut perusopetukseen

SPB – malli

SPB-malli on suoriteperusteinen ohjausjärjestelmä, jonka avulla toteutat tuotteistuksen ja kattavan johdon raportoinnin. SPB-malli toimii polkuna kohti itseohjautuvia kouluja.

SPB-malli

Selvitykset

Tunnemme perusopetuksen toiminnan, joten tekemämme selvitykset ovat tarkkoja ja palvelun pedagogisia tavoitteita kunnioittavia. Selvityksien aiheita ovat mm. talous, johtaminen, palvelutarpeet sekä tuotteistus ja hinnoittelu. 

Tutustu selvityksiin

POTTI-tietokanta

Kaikki perusopetuksen toiminta- ja taloustiedot yhdessä visuaalisessa tietokannassa. Sen avulla voit tehdä vertailuja kunnittain, maakunnittain tai vaikka kuntakoon mukaan.

POTTI-tietokanta


Koulutukset

Vertikal on tuottanut koulutuspalveluita yli 25 vuoden ajan. Yritys on toteuttanut satoja koulutuksia ja koulutusprosesseja toimintansa aikana. Perusopetuksen koulutuksista vastaa Simo Pokki,  Esko Sainio ja Juri Nieminen. Kaikki Vertikalin koulutukset ovat räätälöitävissä ja hinnat määrittyy tarjouspyynnön perusteella kuntakohtaisesti.

Lue lisää koulutuksista täältä

Hankkeet ja hankekoordinointi

Perusopetuksen hankkeisiin on saatavilla hankekoordinaattorin palveluita, jolloin ei tarvitse käyttää aikaa erilliseen rekrytointiin tai oman perustehtävän rinnalla yrittää hallita suuria kokonaisuuksia ajalla, jota ei ole olemassa. Palvelua saa kunnan tarpeiden mukaisesti, esimerkiksi tietyn määrän tunteja viikossa hankkeen ajalle. Hankekoordinointi toteutetaan pääasiassa etäpalveluna ja lähipalvelut ovat erikseen sovittavissa.

Tarjoamme myös erillisenä palveluna hankehakemuksen kirjoittamista.  

 

Onko sinulla kysyttävää

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää varhaiskasvatus palveluidemme käyttömahdollisuuksista teidän kunnassanne

Simo Pokki
puh. +358 44 088 5599
simo.pokki(at)vertikal.fi